Burdock sauce with ‘Spirituel de l’Est’ / スピリチュアル・ド・レストを使ったゴボウのソース

Burdock sauce with ‘Spirituel de l’Est’

  1. Flambé 75 ml of and 100 ml of white wine to release the alcohol.
  2. When the alcohol has evaporated, add a little pepper and 50 ml of vegetable stock and cook over low heat for 6 minutes to release the aroma. If the water content is low, add water. *The amount of bouillon depends on its thickness.
  3. If you think the aroma of the pepper is not strong enough, leave it in and let it stand. Strain when the time is right. This will form the base of the sauce.
  4. Strain and add the roasted gibier jus and bring to a simmer. If it is not thick enough, connect it with butter.
  5. Bon appétit.

スピリチュアル・ド・レストを使ったゴボウのソース

  1. 75ml、白ワイン 100ml をフランベしてアルコールを飛ばします。
  2. アルコールが飛んだら、山椒を適量を加え、野菜のブイヨンを50mlを加え、弱火で 6分ほど香りを移してください。
    水分が少なくなるようでしたら、水を加えてください。
    ※ブイヨンの量は、その濃さで変わります。
  3. 山椒の香りが弱いと思ったら、そのまま入れたまま、置いておいてください。
    頃合を見計らって、漉してください。
    これがソースのベースになります
  4. ジビエをローストしたジュを漉して加え煮詰めます。
    とろみが足りなければバターでつないでください。
  5. bon appétit